Снимка: Булфото, архивНови избори няма да повлияят добре на финансите на

...
Снимка: Булфото, архивНови избори няма да повлияят добре на финансите на
Коментари Харесай

Милен Велчев: Нови избори няма да повлияят добре на финансите на държавата

Снимка: Булфото, списък

" Нови избори няма да повлияят добре на финансите на страната ". Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия някогашният министър в кабинета на Симеон Сакускобургготски Млен Велчев.

" Представените персони от проектокабинета на Слави Трифонов са сполучливи експерти, които нямат потребност да са марионетки. Трифонов отговори задоволително безапелационно, че колкото може да се търси сянката на Национална движение „Симеон Втори" в Има Такъв Народ, толкоз може и на ОДС в други партии ", сподели още той. 

" Държавата няма потребност от държавна банка, а изгодите за бизнеса е по-малък от риска за средствата на данъкоплатците, Държавата е по-добре да остави банкирането на експертите от частния бранш, сподели Велчев по отношение на ББР и добави: Надявам се, че електронното ръководство дава благоприятни условия за кандидатстване за заем ", добави още той.

" Както Има Такъв Народ може би ще се наложи да подходят по-конструктивно ", разкри Велчев.

" Актуализацията на бюджета е значима – би трябвало да се потвърди, че нови разноски са законосъобразни ", разяснява някогашният финансов министър.

" Нови избори няма да повлияят добре на финансите на страната. Като цяло вложителите са замръзнали и чакат да чуят, че няма да има неприятни практики от предишното. Инвеститорите също чакат държавно управление, а нови избори ще ги забавят с още месеци. Не можем да си го позволим, в случай, че пандемията още не си е отишла ", приключи Милен Велчев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР